Kronerulling for kysten

Hei alle!

Kvotemeldinga er dårlig nytt for Nord-Norge, og en katastrofe for fiskerne i åpen gruppe i Finnmark og de kystsamfunnene de tilhører. 80 % av fiskerne i Finnmark, og 90 % av fiskerne i Vardø tilhører åpen gruppe. På de 9 dagene som er igjen før AP og Sp i allianse med høyrepartiene skal kjøre kvotemeldinga gjennom i Stortinget, så MÅ katastrofen i Finnmark opp på den nasjonale dagsorden. Som et ledd i denne kampen, planlegger vi helsides kunngjøringer i Nordlys, Klassekampen, Dagbladet og VG mot slutten av neste uke. Til det trengs penger. Det trengs også noe penger til å spre artikler, videoer mm på sosiale medier.

Har du noe å bidra med til dette arbeidet, så  send penger til  konto  4612 58 12090 eller vipps 788180

Dette skal vi få til, og disse helsidene skal bli lagt merke til! Kontoen tilhører Jon-Arne Jørstads minnefond. Æ disponerer den, Hermann er revisor. Vi får god hjelp til å sette opp annonsene i Nordlys – vi kan bruke den i alle avisene, og vi får veldig gode rabatter i alle annonseavdelingene.

Spre denne kronerullinga videre! Det er no eller aldri. MED LOV SKAL LANDET BYGGES OG IKKE MED ULOV ØDES! 

    • Privatiseringen av fiskeressursene og den sentraliserende kvotehandelen som kvotemeldinga viderefører er i strid med gjeldende fiskerilovgivning her i landet.

    • Den rå og brutale raseringen av kystkulturen i Finnmark må karakteriseres som et brudd på menneskerettighetene. Jf Smith-utvalgets grundige arbeid i NOU 2008 : 5

Mvh. Bjørn W i Tromsø

Del innlegget på:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar